L'error d'oblidar l'actualitat més pròxima

|

Tot ens recordem del fets que van esdevindre entre els anys 2001 i 2004 i posteriors. Però pareix que els arguments que ens dirigeixen tots els dies des de diversos sectors ens ennuvolen la vista i ens fan oblidar el que veiem i sentíem ens tots aquells dies d'angoixa col-lectiva.


La posterior manipulació sincerament m'ha fet molt de mal. perquè torbe que és un insult a la meua intel·ligència.Desprès passa el que passa. Judicis , reiterades manipulacions per sempre els mateixos mitjans, i el que calla otorga.


Jo trobe que el que calla es el que més otorga, perquè deixa que la plebe enrabiada decideix per ell.Només cal buscar-se la vida un poc i llegir hemeroteques o en antics enllaços de gravacions de ràdios per vorer que no tot era com es deia i no tots els mitjans estaven tan posicionats sobre els fets com hui dia ens fan creure.


La història demostra que no tot es tan blanc i negre com ara ens fan creure.La societat està molt dividida i enfrontada per la història, tant i fa, ells hi han contribuït.Baix deixe enllaços que pot ser aclareixen les idees a més d'un.
Observeu amb meravellla

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada